Overslaan en naar de inhoud gaan
Open Geestdagen

'Toen ik in Bethanië ggz op bezoek kwam, had ik het beeld verwacht uit films met witte muren, gesloten deuren en dwangbuizen. Het tegendeel is waar: het is een open domein waar iedereen welkom is.’

Een psychiatrisch ziekenhuis, ziet er dat uit als een algemeen ziekenhuis? Wat gebeurt er in een therapeutische gemeenschap? Is een psychosociaal revalidatiecentrum vergelijkbaar met een kinesist? Hoe gaat het eraan toe in beschut wonen of in een psychiatrisch verzorgingstehuis?

Wil jij dat ook graag weten? Kom dan zeker langs tijdens de Open Geestdagen op 7 en  8 oktober 2023. Samen met verschillende partners zetten wij onze deuren voor jou open tussen 13 en 17 uur. Dankzij heel wat activiteiten voor jong en oud maak jij kennis met de geestelijke gezondheidszorg op verschillende locaties in Antwerpen, Brasschaat, Kalmthout, Schilde en Zoersel! Gezinsvriendelijke fiets- en wandeltochten verbinden deze plekken met elkaar.

Bekijk hier de affiche voor de Open Geestdagen in Bethanië. Ontvang je graag enkele affiches of flyers om mee te verspreiden, mag je dat laten weten aan communicatiedienst.bethanie [at] emmaus.be. Vermeld in je mailtje wat je nodig hebt (flyers of affiches), hoeveel en hoe we ze kunnen bezorgen.