Overslaan en naar de inhoud gaan
Sfeerbeeld Boterhammen in ons park
Bar Divers
Start tijd
3 augustus 2023
11:30
Eind tijd
31 augustus 2023
13:30

Programma

Elke donderdag in augustus kan je weer in Bar Divers terecht voor Boterhammen in ons park. Jij voorziet de boterhammen, wij zorgen voor leuke muziek!

  • 3 augustus verwelkomen we ‘Last Chance’. Deze zevenkoppige liveband staat ervoor gekend om een gezellig en bruisend feestje te bouwen. Ze brengen een aangename afwisseling van de betere muziek uit ons rijke pop- en rockverleden. In hun uitgebreide repertoire zitten zowel populaire meezingers als ook golden oldies!
  • Op 10 augustus kunnen we eindelijk nog eens genieten van ‘Ragtime Adventure Club’. Ze brengen de betere jazz, blues en ragtime tot Bethanië! Stilstaan op deze muziek wordt dus zeer moeilijk, maar onderga vooral zelf de test en kom langs op Boterhammen in ons Park!
  • Fazant Trio komt ons vergezellen op 17 augustus! De band is ontstaan nadat drie muzikanten per toeval samenspeelden en ontdekte dat niet enkel het publiek hiervan genoot maar ook zijzelf verrast waren. Hun combinatie van oude swingnummers, blues, bossa-nova, soul, chanson, poppy tunes en eigen composities geven iedereen een goed en blij gevoel!
  • Wezz Acoustic Hitbox zullen op 24 augustus de temperaturen doen stijgen. Het duo van drum, akoestische gitaar en vocals zal snel doen vergeten dat ze maar met twee zijn. Klein in plaats en volume maar groots in sfeer, dat beloofd!
  • Barius Hopeless Bluesband zal afronden op 31 augustus, en hoe! Deze band maakt de planken onveilig met slechts één missie in het vizier: ‘keeping the blues alive’. Gewapend met funky bluesriffs, huilende harmonica, viool en een door percussie gedragen ritmesectie toveren ze elk podium om tot een zwoele, dampende dansplek.

Tot dan!