Eerstvolgende kennismakingsronde

De Keerkring Antwerpen

De kennismakingsrondes zijn tijdelijk opgeschort omwille van de maatregelen in het kader van de Covid19-pandemie.

Info over de werking van De Keerkring verkrijg je rechtstreeks tijdens de intake.

 

 

Proces

Normale intakeprocedure

Aan een opstart bij De Keerkring gaat een intakeprocedure vooraf. Deze verloopt in twee delen. Een eerste deel is een kennismakingsmoment in groep. Geïnteresseerde deelnemers komen naar het centrum voor een toelichting over de werking en de doelstellingen van De Keerkring. Hier krijgt iedereen de kans om vragen te stellen en achteraf volgt een rondleiding. Afhankelijk van de wachtlijst proberen we dit tweemaandelijks te organiseren. Inschrijvingen voor een kennismakingsronde worden beperkt tot 15 deelnemers. We hopen op deze manier een snelle doorstroom tussen aanmelding en effectieve opstart te garanderen.

Deelnemers kunnen zichzelf inschrijven voor de kennismakingsronde via onderstaand contactformulier:

Wie vervolgens overtuigd is dat hij zich wil aanmelden, kan een afspraak maken voor het tweede deel: een intakegesprek. In dat gesprek wordt voornamelijk gepeild naar de hulpvraag, gecombineerd met een stukje geschiedenis en de motivatie. Normaliter krijgt men binnen de twee weken na dat gesprek een antwoord over de mogelijkheid om op te starten. De gehele procedure, vanaf de initiële aanmelding tot en met een finaal antwoord, wordt zo kort mogelijk gehouden. Inschrijven voor intake kan via bovenstaand contactformulier of telefonisch. Aanmelden voor revalidatiecentrum Voorkempen kan via +32(0)3 344 07 10. Aanmelden voor revalidatiecentrum Antwerpen kan via +32(0)3 448 16 70.

Statusbericht

  • Door technishe problemen met de contactformulieren, zijn deze momenteel buiten gebruik.
    Heb je een mail gestuurd via een contactformulier dan is de kans groot dat deze ons niet bereikt heeft. Waarvoor onze excuses!
    Gelieve voorlopig enkel telefonisch contact op te nemen. Telefoonnummer van De Keerkring: +32(0)3 448 16 70
    We werken aan een oplossing.

Wie vervolgens overtuigd is dat hij zich wil aanmelden, kan een afspraak maken voor het tweede deel: een intakegesprek. In dat gesprek wordt voornamelijk gepeild naar de hulpvraag, gecombineerd met een stukje geschiedenis en de motivatie. Normaliter krijg je binnen de twee weken na dat gesprek een antwoord over de mogelijkheid om op te starten. De gehele procedure, vanaf de initiële aanmelding tot en met een finaal antwoord, wordt zo kort mogelijk gehouden. Inschrijven voor intake kan via bovenstaand contactformulier of telefonisch. Aanmelden voor revalidatiecentrum Voorkempen kan via +32(0)3 344 07 10. Aanmelden voor revalidatiecentrum Antwerpen kan via +32(0)3 448 16 70.