Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo De Keerkring

De Keerkring is een door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid erkend psychosociaal revalidatiecentrum gevestigd in Antwerpen-Stad en in de Voorkempen (Schilde). 
De Keerkring is een kleinschalig en dynamisch initiatief dat mensen ondersteunt in hun persoonlijk en maatschappelijk herstel. We bieden een veilige omgeving om aan de slag te gaan met de vragen ‘Wie ben ik?’ en ‘Welke plaats in de wereld wil ik innemen?’ (= oriëntatie). We ondersteunen mensen in het zetten van concrete stappen op verscheidene levensdomeinen en in het verankeren ervan (= (re)integratie).

In een artikel van Zorgnet-Icuro vertelt coördinator Liesbet Felix meer over de werking van De Keerkring

Voor een intake in De Keerkring Schilde kan je elke werkdag tussen 8:30 en 16:00 uur bellen naar
+32(0)3 344 07 10 of mailen naar de.keerkring.voorkempen [at] emmaus.be

Voor een intake in De Keerkring Antwerpen kan je elke werkdagg tussen 8:30 en 16:00 uur bellen naar +32(0)3 448 16 70 of mailen naar de.keerkring [at] emmaus.be

Voor een intake bij de arbeidscoaches ggz kan je bellen naar +32(0)476 961 233 of mailen naar arbeidscoach.sara [at] emmaus.be. Dit kan op weekdagen tussen 9:00 en 16:00 uur.

Bij De Keerkring Schilde en De Keerkring Antwerpen kan je op dit moment vlot opstarten. Bij de arbeidscoaches ggz moet je op dit moment iets langer wachten vooraleer je kan opstarten.

Covid-19-pandemie: PSR De Keerkring en de Arbeidscoaches GGZ regio SaRA werken uiteraard volgens de huidige hygiënische maatregelen.