Logo De Keerkring

De Keerkring is een door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid erkend psychosociaal revalidatiecentrum gevestigd in Antwerpen en in de Voorkempen. Het is een dynamisch en kleinschalig initiatief, dat zich midden in de samenleving bevindt. Het revalidatiecentrum wil met een intensief psychosociaal revalidatieprogramma instaan voor het weerbaar maken van en de professionele en sociale re-integratie van (jong-)volwassenen met een psychiatrische problematiek in de samenleving.

Coronavirus

COVID-19-maatregelen PSR De Keerkring – Arbeidscoaches GGZ

PSR De Keerkring en de arbeidscoaches GGZ passen hun werking stapsgewijs aan aan de versoepeling van de maatregelen in het kader van de COVID 19-pandemie. Er wordt in kleine groep en 1-op-1 face to face gewerkt. Daarnaast blijft digitale en telefonische ondersteuning aanvullend voorzien.
Deelnemers die reeds in traject zijn bij De Keerkring, zijn op de hoogte van de specifieke mogelijkheden.

Voor een intake in De Keerkring Schilde kan je op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag telkens tussen 15:00 en 16:00 uur bellen naar +32(0)470 701 022 of mailen naar de.keerkring.voorkempen [at] emmaus.be

Voor een intake in De Keerkring Antwerpen kan je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 8:30 en 16:00 uur bellen naar +32(0)3 448 16 70 of mailen naar de.keerkring [at] emmaus.be

Voor een intake bij de arbeidscoaches ggz kan je bellen naar +32(0)476 961 233 of mailen naar arbeidscoach.sara [at] emmaus.be. Dit kan op weekdagen tussen 9:00 en 16:00 uur.

Zowel bij De Keerkring Schilde, De Keerkring Antwerpen als bij de arbeidscoaches ggz kan je op dit moment vlot opstarten.