Logo De Keerkring

De Keerkring is een door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid erkend psychosociaal revalidatiecentrum gevestigd in Antwerpen en in de Voorkempen. Het is een dynamisch en kleinschalig initiatief, dat zich midden in de samenleving bevindt. Het revalidatiecentrum wil met een intensief psychosociaal revalidatieprogramma instaan voor het weerbaar maken van en de professionele en sociale re-integratie van (jong-)volwassenen met een psychiatrische problematiek in de samenleving.

Coronavirus

COVID-19-maatregelen PSR De Keerkring – Arbeidscoaches GGZ

PSR De Keerkring en de arbeidscoaches GGZ starten geleidelijk aan een aangepaste werking op, wat wil zeggen dat de basiswerking gewaarborgd blijft via digitale en telefonische hulpverlening. Daarnaast zijn noodzakelijke face-to-facesessies in beperkte mate aanvullend mogelijk. Deelnemers die reeds in traject zijn bij De Keerkring, zijn op de hoogte van de specifieke individuele mogelijkheden.

Voor een intake in De Keerkring Schilde kan je op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag telkens tussen 15 en 16 uur bellen naar 0470 70 10 22 of mailen naar de.keerkring.voorkempen [at] emmaus.be.

In De Keerkring Antwerpen kan je je aanmelden, maar doen we wegens een lange wachtlijst voor opstart voorlopig nog geen intakegesprekken. Om je aan te melden, kan je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 8.45 en 16 uur bellen naar 03 448 16 70 of mailen naar de.keerkring [at] emmaus.be.

Voor een intake bij de arbeidscoaches ggz kan je bellen naar 0476 96 12 33 of mailen naar arbeidscoach.sara [at] emmaus.be. Dit kan op weekdagen tussen 9 en 16 uur.

De maatregelen zijn voorlopig van kracht tot 18 juli 2020.

Bij vragen kan je terecht bij coördinator Liesbet Felix. Bel 0470 22 07 21 of mail naar liesbet.felix [at] emmaus.be.